Hoe gaat het nu met mij?

1257 Dagen zijn er voorbij gegaan sinds mijn laatste update hier op BFit4Life.nl

Vaak eraan gedacht om dit blog te schrappen maar iets hield me iedere keer tegen. Dus ik heb het laten verstoffen, weggestopt in een verleden, zonder er naar om te kijken. Het leven ging door, ik ging door en BFit4Life stond stil.

In die 1257 dagen is er heel veel gebeurd. En ik heb zelfs een paar keer op het punt gestaan om verder te schrijven hier en om de draad weer op te pakken.

En nu, nu ben ik denk ik eindelijk zo ver om weer door te gaan. Ik heb veel geleerd deze afgelopen 1257 dagen. Veel ervaringen rijker en veel inzichten in hetgeen werkt voor mij en wat niet.

Plus, ik heb een nieuwe drijfkracht in mijn leven, in ons leven: Ons zoontje dat geboren is in mei 2019. Jawel!

Nooit gedacht dat wij ooit nog een kindje zouden krijgen. En nu dat hij er is, en ik -eindelijk- een beetje ontzwangerd ben, wil ik me weer storten op het fit worden. Niet alleen voor mezelf, maar zeker ook voor hem!

Nog even en dan kan hij lopen en dan wil ik toch wel in staat zijn om het voor te blijven 🙂

Dus het gaat een herstart worden hier. Op het moment zonder wielrennen, gewoon omdat in mijn leven nu niet praktisch is.

Maar sinds kort zit ik wel weer op de spinfiets. Voor mijn verjaardag heb ik een bodybike gekregen (mijn oude liefde) en dus zit ik nu trouw om de dag even op die spinfiets om beetje bij beetje rustig aan weer wat kracht in mijn benen te krijgen.

En ik ben weer (nog steeds) bezig om mijn eetverslaving onder controle te krijgen. Vooralsnog gaan we de goede kant uit, maar we zijn er nog lang niet.

Ik ben in ieder geval wel mijn zwangerschaps kilo's kwijt en nog wat extra's maar heb nog een lange weg te gaan.