Wie maken je dun

Een tijdje terug zag ik bij de NTR een docuserie die behoorlijke indruk op me heeft gemaakt. Het laat vooral de complexiteit zien van de hele dieetindustrie. Het laat zien hoe moeilijk het is om uit die hele jo-jo achtbaan te geraken als je eenmaal veel overgewicht hebt. En hoe enorm dit probleem daadwerkelijk is.

mh3PBch

Het maakt me zorgen. Het maakt me woest te zien hoe eindeloos het is. En het heeft me enorm aan het twijfelen gezet. Als het zo weinig mensen daadwerkelijk lukt om, als ze eenmaal veel zijn afgevallen, dat er niet meer bij te krijgen, waarom zou het mij dan wel lukken?

Deel 1


The Men Who Made Us Thin Part 1 of 4 door pam-killeen

Deel 2


The Men Who Made Us Thin Part 2 of 4 door pam-killeen

Deel 3


The Men Who Made Us Thin Part 3 of 4 door pam-killeen

Deel 4


The Men Who Made Us Thin Part 4 of 4 door pam-killeen