Rapha Women´s 100 2015 De Kempen

womens100-roundel-2015Vorig jaar heb ik de Rapha Women´s 100 gereden in mijn eentje, terwijl ik net een maandje mijn racefiets had.

Gewoon, omdat ik wel van uitdagingen houd en wilde testen wat ik kon.

Dit jaar lijkt het me echter leuk om het in het gezelschap te doen van andere fietsvrouwen, want dat is toch eigenlijk de opzet van dit evenement, zoveel mogelijk fietsvrouwen bij elkaar op de fiets te krijgen.

Doe mee en fiets op zondag 26 juli 2015 meer dan 100km samen met duizenden vrouwen over de hele wereld.

In 2014 deden er 8000 vrouwen mee — dit jaar hopen ze dat aantal te verdubbelen!

Vrouwen die de Women’s 100 hebben uitgereden, ontvangen een stoffen embleem ter herinnering aan die geweldige prestatie. Hier voor moet je je op de Rapha pagina wel even registreren, zodat je na de rit een email krijgt om je adres door te geven (anders krijg je geen embleemje van Rapha!)

In Nederland zijn er op dit moment een aantal plaatsen waar de rit al wordt georganiseerd en ik heb er even over zitten denken om aan een georganiseerde rit mee te doen.

Helaas zijn ze allemaal in Noord Holland, terwijl je ook in het zuiden juist geweldig kunt fietsen!

 

Dus vandaar dit initiatief ….

DE Rapha Women´s 100 2015 De Kempen

 

Ik ga namelijk die ruim 100 kilometer rijden en nodig alle fietsvrouwen uit om gezellig mee te gaan!

Komende maand zal ik verschillende routes “testen” in de omgeving van de Nederlandse en Belgische Kempen. Startplaats in de gemeente Bergeijk.

Heb je zin om mee te rijden?! Stuur me dan even een mailtje met je gegevens en geef je op via de facebook pagina, zodat je van al het nieuws op de hoogte gehouden wordt en we elkaar al een beetje kunnen leren kennen!

Let op, het is een toerrit. Het gaat vooral om de gezelligheid, de sport en samen een lekker eind weg trappen in een mooie omgeving. Maar het betekent wel dat je deelneemt aan het verkeer en de daar bijbehorende regels. Helmen verplicht en je rijdt mee op eigen verantwoording.

Ook word je geacht een setje reserve binnenbanden bij te hebben voor het geval dat 😉

De route zal niet uitgepeild worden, want we fietsen gewoon in 1 groep. Maar ik kan wel een .gpx file beschikbaar maken, mocht je dat graag willen 🙂

Er zijn geen kosten aan verbonden, ander dan de eventuele koffie/taart/lunchstop tijdens of na de rit!