Mijn Bucketlist en de Classico Boretti

CB 2015-115km

Wel niet wel niet …. GÉK word ik af en toe van mezelf! Maar de kogel is door de kerk, ik gá er gewoon voor. Heel lang getwijfeld en gedacht dat ik beter kon wachten op de AGR. Kijken hoe die verloopt, vóór ik mezelf opgeef voor een langere rit.

Gisteren kreeg ik geheel onverwachts een emailtje van iemand die op mijn blog terecht was gekomen. Alleen al het feit dat iemand de moeite neemt om me te mailen na het lezen van mijn blog, is voor mij geweldig en dat stel ik dus enorm op prijs. Naast het geven van een compliment op hetgeen ik tot nu toe bereikt heb, gaf hij me een suggestie voor mijn bucketlist.

“DE Alpe d'HuZes”

Want, zo schreef hij, “Ook bij jou is het een kwestie van angst omzetten in hoop en onmacht omzetten in kracht.” Wow…. kippenvel zinnetje als je dat zo ineens van een onbekend persoon in je inbox krijgt!

De Alpe d´HuZes staat inmiddels op mijn bucketlist, al durf ik er nu nog geen jaartal bij te zetten. Maar tijdens het updaten van die lijst, was het tijd om even de rest van de items nog eens te bekijken.

En daar stond ie, op nummertje 16… De Classico Boretti.

In eerste instantie had ik die er vorig jaar op gezet vanwege het gratis wielershirt dat je krijgt bij inschrijving. Iets met stoer en gaaf en “net écht”… *blush*.

Maar nu heb ik me dus inderdaad opgegeven. Om een stapje verder te gaan ná de AGR. Om een nieuw doel te hebben. Om door te zetten.

En om vast een klein voorproefje te krijgen van onze toekomstige woonomgeving. Want daar op die routekaart, recht boven de 5, staat de plaats waar we vandaag over 5 maanden zullen wonen.

In ons eigen huisje, wow!

115 Kilometertjes doorbijten, dit maal in mijn eentje (tussen de vele andere duizenden deelnemers). Maar dan heb ik wel na afloop een mooi geel shirt. En dat zou zomaar goed uit kunnen komen voor We Own Yellow op 12 juli natuurlijk. Je weet maar nooit. We zien wel hoe het loopt allemaal 😉

Toevallig zag ik ook vandaag op Facebook voorbij komen dat de inschrijvingen voor de Diekirch-Valkenswaard zijn geopend. Toen ik daar vorig jaar van hoorde, heb ik het in mijn kalender gezet, in potlood. Maar dat valt helaas precies in het weekend dat we bezig zijn met de verhuizing.

Wie weet hebben jullie nog goede suggesties voor mijn bucketlist? Toffe uitdagingen? Laat het me weten, wie weet komen ze er inderdaad op te staan!