Helweek: Time Management Woensdag

1olK1 Vandaag de dag waarom ik uiteindelijk heb besloten de helweek te gaan doen.

Time Management

Erg belangrijk, zeker als ik door wil kunnen blijven gaan met het vele sporten dat ik doe.

Het moet namelijk wel allemaal te combineren zijn met werk en mijn sociale leven.

Vandaag dus eens goed aandacht geven aan het plannen van al hetgeen ik wil doen, moet doen, wil bereiken en gá bereiken. Het is tijd voor het leren maken en gebruiken van to-do-lijsten. Nou was ik daar toevallig een paar weken geleden al een klein beetje mee begonnen met de hulp van mijn partner, die daar veel beter in is, maar het kan zeker nog getweaked en gefinetuned worden.

Waar ik zeker heel erg naar uit kijk, is het maken van mijn jaarplanning, maandplanning, weekplanning en dagplanning. Vooral het vastleggen van die dingen die ik wil bereiken en daar een tijdlijn bij te zien, zal een behoorlijke rust, maar hopelijk ook kracht, geven.

Gelukkig betere nacht gehad, ik viel gisteren als een blok in slaap en heb niets meer gehoord tot de wekker ging om 5 uur. Zelfs het opstaan ging lekker, en ben meteen aan het werk gegaan tot 8 uur. Even snel naar de sportschool, een uurtje krachttraining en daarna door.

Moet wel zeggen dat de krachttraining super ging. Op een aantal apparaten weer wat extra kilo´s gezet en goed gefocust op de bewegingen. (Toch stiekem wat geleerd gisteren!)

Pas om 16.30 weer thuis en denk dat het moment daar is om wat extra aandacht aan mijn uiterlijk te besteden. (Wat een geweldig excuus om gewoon even relaxed in bad te gaan!)

Normaal gezien is het woensdag spinnen van 21.00 tot 22.00 maar ik kies er vandaag voor thuis te blijven, zodat ik wel mijn slaap krijg. Zeker met de donderdag op het oog, de dag dat ik niet naar bed mag.

Dus nu even lekker badderen, beetje pedicure, beetje manicure, beetje epileren en dan verder met de “grote taak” van vandaag… Het op papier zetten van de week/maand/jaarplanning die al behoorlijk vorm heeft in mijn hoofd.