Gefeliciteerd, je bent vanaf nu Gewichtsconsulente!

IMG_2409Jawel! Een paar dagen geleden viel mijn diploma op de deurmat. Ik mag me vanaf nu officieël gewichtsconsulente noemen.

Natuurlijk realiseer ik me dat ik er nog lang niet ben. De volgende cursus is al onderweg: NLP.

Neurolinguïstisch programmeren, een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Omdat ik tijdens de opleiding heb geleerd dat daar een heel erg belangrijke taak ligt voor de (hopelijk succesvolle) gewichtsconsulente.

Niet alleen de kennis over voeding en afvallen, maar juist het begeleiden van de cliënt. Positieve communicatie en coaching.

Met het behalen van dit diploma ben ik weer een stapje dichter bij mijn doel. Ik hoop dan ook dat ik in de toekomst veel mensen kan helpen en begeleiden ook een gezond gewicht te bereiken en behouden!