Biking For Bikkel Spinmarathon 2014

Daar was dan eindelijk die dag waar ik zo hard voor had getraind. De spinmarathon waar ik al eerder over schreef.

Precies 2 maanden geleden heb ik me voor de “Biking for Bikkel 2014″ spinmarathon ingeschreven, terwijl ik net 4 uur spinles had gehad. Ik was op zoek naar een uitdaging, iets dat er voor zou zorgen dat ik mezelf moest pushen, moest doorzetten.

Dus ik ging zoeken online en kwam deze marathon tegen die morgen in Goes wordt gehouden, ten bate van Stichting Jayden. Ik had een speciaal doel nodig, en na het lezen van de website en het verhaal van Jayden, wist ik dat dat het speciale doel was waar ik naar op zoek was geweest.

En vandaag, op de dag van “Het Event”, voelt het toch allemaal wel een beetje raar. Na de oefen marathon een aantal dagen geleden weet ik natuurlijk dat ik het aan kan.

Ik heb er dan ook reuze veel zin in om samen met 199 andere spinners tekeer te gaan.

IMG_1562

Maar ik voel me ook behoorlijk emotioneel door hetgeen er de afgelopen maanden met me is gebeurd. Of beter gezegd, waar ik zo hard voor heb gewerkt voor elkaar te krijgen.

Qua sponsorbedrag kan ik een potje van €1100 overdragen aan Stichting Jayden, waarvoor ik natuurlijk al die lieve sponsoren uit het diepst van mijn hart dankbaar voor ben.

Maar het is ook de dag dat ik maand 5 afsluit van mijn nieuwe leven en ik maar liefst 24 kilo lichter ben. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar weet nu dat ik in staat ben om dat te doen, stapje voor stapje.

We kwamen vroeg aan op de markt in Goes. De voorbereidingen waren nog in volle gang, en ik kan niet wachten op mijn spinfiets te gaan zitten. Beetje bij beetje wordt het drukker. Groepjes fanatieke spinners, maar ook mensen die waarschijnlijk nog nooit een uur hebben gespind. Jong, oud, het maakt niet uit.

Een geweldige gebeurtenis die ik niet snel zal vergeten…